Voetreflexplus Massage


Een Voetreflexplus massage.

Is een massage op de voeten en de onderbenen. Het is een holistische natuurlijke geneeswijze waarbij door middel van het masseren van reflexzones op de voeten en de onderbenen invloed wordt uitgeoefend op het hele lichaam ten behoeve van ontspanning en balans. Onderzoek wijst uit dat tachtig procent van alle ziektebeelden gerelateerd zijn aan stress. Stress veroorzaakt klachten als hoofdpijn/migraine, spijsverterings- problemen, bloeddrukproblemen, spierkrampen, duizeligheid, vermoeidheid en overgewicht.

Voetreflexplus massage zorgt ervoor dat klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. De massage is ook uitermate effectief om preventief toe te passen ter voorkoming van klachten. Je lichaam blijft langere tijd in ontspannen toestand. Op die manier heeft stress aanzienlijk minder vat op lichaam en geest. Je verhoogt je weerstand en je voelt je fitter en vitaler.

Een Voetreflexplus massage begint met een heerlijk ontspannend voetenbad. Vervolgens ontvang je een massage van de voeten, onderbenen en knieën. De massage kan klachtgericht en/of ontspannend ingezet worden.

Als je je regelmatig laat masseren of een Voetreflexplus massage boekt, ontstaat er een betere balans tussen lichaam en geest en gaat je energie weer stromen. Daardoor kan er heling en innerlijke rust ontstaan. Het voelt dan telkens als thuiskomen bij jezelf.

Wil je meer weten en of een afspraak maken, voel je vrij mij te contacten.

Voetreflex massage
Voetreflex massage

Even terug bij jezelf komen, ontspannen, voelen, loslaten, genieten.